Sign My Guest Blog

Mar 31, 2009

Enjoy Small

Aku ada hantar borang peraduan K-Kompak sempena bonanza 50. Design Perkataan Enjoy Small tu aku dapat daripada member aku kat Johor... Firol. Member aku nie memang terror bab-bab buat design nie... so aku pun minta pandangan dari dia... Emm menarik gak... so dengan penuh perasaan aku masukkan perkataan tu kat Box design yang disediakan... Ada gak kena sambung ayat ... Aku pun masukkan la ayat yang agak power... (perasaan aku jer la...)

Harap kalo ada rezeki dapat ler aku hadiah tu nanti, dapat saguhati pun jadi ler.... tunggu K-Kompak keluaran 52. Kalo dapat hadiah tu, aku panggil member aku yang memberi sumbangan idea tu... aku tak luper ko nuar... Tapi kalo takder bukan rezeki aku la...

Tak kesah la... sesajer seronok isi maser lapang jer...

* Doakanler aku menang.... tak dapat saguhati dapat Johan pun jadi la....

1 comments:

::Cikgu Liza:: said...

rajin nya masuk pertandingan cenggini.. apa pun good luck ekk.. mana tau rezeki baby baru..

Post a Comment